Produktgodkendelser

Få hjælp til at overholde lovgivningen, så produktet kan mærkes korrekt og markedsføres.

Som producent af udstyr til forskellige markeder rundt omkring i verden bliver man stillet over for en stor mængde krav til produktgodkendelser og markedsføring. FORCE Technology kan hjælpe med godkendelsen, så markedsadgangen er sikret.

Der kan være betydelige besparelser i både tid og penge ved at have den rigtige strategi for sine godkendelser. Er der eksempelvis flere produktvarianter, flere tiltænkte anvendelser og funktioner eller måske en produktportefølje i stadig udvikling, kan det oftest betale sig at lave grundig planlægning. Det kan være, at flere produktvarianter kan godkendes ved at teste én variant. Eller at firmaets produkter ikke kan transporteres til et testsite og derfor skal godkendes på en anden måde. Under alle omstændigheder skal en passende, regulatorisk godkendelsesprocedure følges for hvert af de verdensmarkeder, som produktet skal markedsføres på.

Vi giver dig overblik over godkendelseskrav og sikrer fremdrift i processen, og du kan trække på vores mangeårige erfaring, specialistviden og indgående kendskab til godkendelsesinstanser og -procedurer. Vi supporterer med godkendelsesplaner og forestår detaljeret testplanlægning, så du får en præcis checkliste til forberedelse forud for test.

”Samlet set får man med godkendelsesvejledning en sikkerhed for, at det, der bliver gjort, er korrekt. At der står DELTA’s (DELTA er nu en del af FORCE Technology red.) logo på ens godkendelsespapirer, og at nogen fra DELTA har udtalt sig om produktet, det er lidt som at få en statsautoriseret revisors stempel på sit regnskab.”

— Jacob Sørensen

Schneider Electric

Vi gennemgår dit produkt og følgedokumentationen sammen med dig og anviser eventuelle, nødvendige ændringer og opdateringer. Vi bistår dit produkt gennem alle test, og vi supporterer med fejlfinding, hvis en test skulle give et ikke-godkendt resultat. Vi hjælper dig også med at udarbejde godkendelsesgrundlaget det ’tekniske dossier’, og sikrer at alle krav til indeholdt dokumentation er opfyldt, samt at der står alle de rigtige ting på mærkeskiltet. Desuden stiller vi skabeloner til overensstemmelseserklæring og andre, relevante poster til rådighed samt hjælper med at udfylde dem. Når al dokumentation er på plads, hjælper vi med at hjemtage eventuelle certificeringer og mærker.

Med FORCE Technology ved din side undgår du således fodfejl, og du kommer hurtigt og sikkert i mål med de nødvendige godkendelser på de forskellige markeder.

Vi kan også give dig overblik over betydningen for dit allerede godkendte produkt, hvis der sker ændringer fx i form af ny lovgivning, en ny version af en standard eller en ændring af en godkendelsesordning.

Strategiske fordele

Med professionel godkendelsesvejledning opnår du en række strategiske fordele:

Hastighed til markedet

Fuldt overblik over godkendelseskrav til dit produkt

Sikkerhed for overensstemmelse med lovkravene

Troværdig godkendelsesdokumentation der letter godkendelsesproceduren

Vi tilbyder

FORCE Technology har mangeårig erfaring med godkendelse af elektroniske og elektriske produkter. Vi tilbyder nogle af markedets bedste og meste vidende specialister, der lytter til dine behov og har fokus på, at du kommer i mål med et vellykket resultat og de nødvendige godkendelser.

Vores Approval Management team kan vejlede dig indenfor:

 • Godkendelsesstrategi
 • Definition af tiltænkt anvendelse og klassificering
 • Godkendelsesplan
 • Detaljeret testplanlægning
 • Kvalitetsstyring (Quality Management Systems)
 • Risk Management
 • Produkt- og dokumentationsgennemgang for overholdelse af standarder og lovkrav
 • Udarbejdelse af teknisk dokumentation og godkendelsesgrundlag
 • Hjemtagning af certificering fra godkendelsesorganer

Brancher

Vi tilbyder godkendelsesvejledning for alle typer af elektriske og elektroniske produkter. Vi har specialkompetencer indenfor følgende segmenter:

 • Byggeri og konstruktion
 • Forbrugerelektronik
 • Industriel elektronik
 • Medico og velfærd
 • Militær, fly og rumfart
 • Maskineri og produktionsudstyr
 • IT og telekom
 • Automotive og transport

Fakta

Lokationer: Hørsholm og Aarhus.

Standarder / direktiver / rule parts: MDD 93/42/EEC, 2007/47/EC, EMC 2014/30/EU, LVD 2014/35/EU, R&TTE 1999/5/EC, RED 2014/53/EU, FCC part 15 & Part 18, VCCI, Industry Canada, Australia / New Zealand ACMA, EN IEC 60601-1, EN IEC 60601-1-2, ISO 13485, CISPR22, CISPR32, CISPR24, CISPR11, CISPR14, CISPRxx, ETSI, CENELEC, IEC, IECEE, EN IEC 61000-6-1, EN IEC 61000-6-2, EN IEC 61000-6-3, EN IEC 61000-6-4, EN 301 489, EN IEC 60950, EN IEC 61010, og mange flere.

Relevante cases

Interessante klubber & netværk

EMC Klubben

Få den nyeste viden om EMC-krav,
-design, -test og -godkendelser.

EMCKlubben.dk

Wirelessklubben_440x240px

IoT & Wireless Klubben

Få den nyeste viden om EMC-krav,
-design, -test og -godkendelser.

Wirelessklubben.dk

SPM_440x240px

SPM

Bliv en del af en forening for elektronik-
udvikling der formidler viden

spm-erfa.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!