Marine & off shore

FORCE Technology – din fleksible partner indenfor design, test og godkendelse af maritimt udstyr, samt måling af EMC, EMF og akustisk støj på beboelses- og produktionsplatforme.

Producenter af radio- og telekommunikationsudstyr, ‘sorte bokse’ (Voyage Data Recorders), ECDIS, redningsflåder, ballastvandsystemer, elektronisk styre-, beskyttelses- og sikkerhedsudstyr og lignende udstyr til maritimt eller offshore brug oplever en jungle af krav fra klasseselskaber, nationale og internationale myndigheder, EU-direktiver og kunder, når udstyret skal certificeres.

Vi har serviceret branchen med test i mere end 30 år. Vi tilbyder service, specifikation, design guidelines, verifikation, marinetypetest og modifikation. For at sikre robuste produkter og forkorte vejen til den endelige godkendelse er det vigtigt at integrere viden om kravene i den tidlige udviklingsfase.

Vi har mange års erfaring i at samarbejde med klasseselskaber som DNV-GL, Lloyd’s, Bureau Veritas, ABS, RINA, RS, CCS, CRS, IRS, NK og PRS , IMO, US Coast Guard og Notified Bodies under Marinedirektivet for at sikre dig, som producent af maritimt udstyr, lettest adgang til godkendelser og certificering.

Udstyr til offshorebranchen oplever også strenge krav på grund af det hårde miljø og kravene til sikkerhed og arbejdsmiljø. FORCE Technology kan vejlede om functional safety, akustisk støj og krav til opfyldelse af maksimumgrænser for EMC og EMF fra elektrisk udstyr og antenner, der kan påvirke andet udstyr og dem, der arbejder på platformene.

Vi giver dig svar på spørgsmålene:

Hvordan kommer jeg i gang med en typegodkendelsestest?

Hvilke tests/målinger/vurderinger skal udføres for at opnå typegodkendelse eller accept af myndighederne?

Hvordan får jeg hjælp, hvis mit udstyr skal modificeres for at klare kravene?

Vigtigste standarder

IACS E10

IEC 60945

IEC 60092-504

IMO Resolution MEPC.174(58)

USCG 46 CFR 162.060-30

IEC 60533

IEC 61174

IEC 61996

DNVGL-CG-0339

Lloyd’s Test specification Number 1

Relevante serviceydelser

Rådgivning om krav

Udvikling af testprogrammer

Design review

Orienterende tests

Marinetypetests

Test af Ballastvandsystemer

Troubleshooting

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!