Høreapparater (og teknisk audiologi)

DELTA – a part of FORCE Technology er verdens førende testhus for høreapparater. Vi har siden 1964 opbygget en unik viden om høreapparater og test af høreapparater, hvorved vi sikrer, at vores kunder kan etablere sig på det internationale marked med deres produkter.

For at være med helt fremme i udviklingen af test til teknisk audiologisk udstyr er vi medlem af flere IEC/TC29-arbejdsgrupper indenfor standardisering. Vi indgår i samarbejdsgrupper styret af industrien, og vi deler viden med den private såvel som den offentlige høreomsorg.

Vi fungerer endvidere som videncenter for teknisk audiologi og godkender og certificerer over 300 private høreapparatsforhandlere i Danmark på vegne af Sundhedsministeriet (læs mere på www.audiologi.dk)

Vores viden er efterspurgt af både det offentlige, høreomsorgen, producenterne og universitetsverdenen.

Vi tilbyder ydelser inden for test af høreapparater, screeningsudstyr og høretekniske hjælpemidler, og vi stiller vores dybe viden til rådighed som vejleder i forbindelse med certificering og akkrediterede test.

Vigtigste standarder

IEC 60118-0

IEC 60118-1

IEC 60118-2

IEC 60118-6

IEC 60118-7

IEC 60118-15

Nordic Requirements 7th ed. §4 og §5

Nordic Requirements 7th ed. Annex A

ANSI S3.35

IEC 60118-13

ANSI C 63.19

AS/NZS 1088.9

IEC 60601-2-66

Relevante serviceydelser

Elektroakustiske tests udføres i henhold til IEC 60118, og vurderes i henhold til Nordiske Kravspecifikationerne.

EMC-tests udføres i henhold til både IEC-, AS/NZS- og ANSI-standarderne i henholdsvis GTEM-celle og Dipol-test.

Miljøtests udføres med påvirkning af varme, kulde, fugt og vibration.

Basic safety and essential performance relaterede tests, herunder biokompatibilitet, fald-, pilfingersikringstests samt validering af software dokumentationen.

Batteritests udføres som strømafladning af høreapparatbatterierne eller som en simuleret in-situ test, hvor udvalgte høreapparater stimuleres akustisk samtidig med, at spændingen over batteriet monitoreres.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!