Automotive & transport

FORCE Technologys’s automotive kunder er en blanding af virksomheder, hvis produkter er målrettet automotive industrien og kunder, hvis innovative produkter laver et branchespring fra fx maskinprodukter og industriel elektronik, der pludselig skal leve op til reglerne, der gælder for automotive produkter.

Vi har viden og erfaring til at hjælpe dig igennem kravspecifikationen, relevante tests og den endelige myndighedsgodkendelse af dit automotive produkt.

Er du udvikler eller fabrikant af ‘eftermonteret udstyr’, har vi viden til at vejlede dig omkring valg af teststrategi samt at udføre de efterfølgende tests. ‘Eftermonteret udstyr’ kan fx være  GRPS/GSM sporing, styringer til handicapudstyr, eftermonterede kraner på lastbiler, landbrugsredskaber og udstyr monteret på entreprenørmaskiner.

Ved at udarbejde en teststrategi i starten af projektet og ved at udføre evaluerende tests igennem udviklingsforløbet sikres den korteste mulige godkendelsestid for produktet. Ved den endelige godkendelse af produktet har vi faciliteter til at udføre de krævede tests metodisk korrekt, levere en akkrediteret rapport og hjælpe jer helt igennem til myndighedsgodkendelsen og til opnåelse af E-mærket.

Vores faciliteter og instrumenter dækker de mest gængse tests indenfor EU-direktiverne/EN standarder, ISO-standarder og United Nations UN ECE R 10 standard.

Vigtigste standarder

Direktiv 2007/46/EF inkl. 407/2011

Standard EN 50498, ISO 14982, ISO 13309, ISO 13766, ISO 11452-x

Fabrikantstandarder (kundedefinerede specialtests)

UN ECE R10 Ed. 4

Relevante serviceydelser

Approval Managment for automotive produkter

EMC-tests for automotive produkter

EMC-HALT for automotive produkter

Accelererede tests indenfor klima, mekanik og korrosion

Klimatiske tests efter fabrikantstandarder

Mekaniske tests efter fabriksstandarder

Korrosive tests efter fabriksstandarder

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!