Om os

DELTA tilbyder test og rådgivning inden for en bred vifte af områder, herunder EMC, pålidelighed, og trådløse teknologier.

Teknologisk rådgivning og test ét sted

Vi har udviklet vores ydelser inden for test og teknologisk rådgivning, så de opfylder vores kunders krav.

Få adgang til specialistviden og dermed konkurrencefordele

Du skal have adgang til den nyeste teknologiske viden. Du kan læse tonsvis af bøger, men det kan være en fordel at arbejde sammen med personer, som har denne viden og samtidig forstår din situation og dine behov.

Rådgivning på alle niveauer

DELTA tilbyder videndeling og rådgivning inden for alle vores ekspertområder. Vores ydelser dækker alt fra et par timers højteknologisk rådgivning til langsigtet deltagelse i dit projekt.

Test for at præstere optimalt på markedet

Myndighederne forlanger det, og kunderne tager det for givet: Produktet fungerer, som det skal. Det er dit ansvar at dokumentere, at produktet opfylder kravene i produktstandarder, direktiver eller måske kundens specifikation.

75 års erfaring

DELTA har 75 års erfaring med test sammen med nationale og internationale akkrediteringer inden for vores ekspertområder

DELTA_logo_RGB1

We help ideas meet the real world

DELTA er en selvejende højteknologisk virksomhed, der stiller viden til rådighed for alle. Som vores kunders strategiske partner sikrer vi optimal anvendelse af avanceret teknologi. Vi udvikler, tester, certificerer og rådgiver i alle faser af vores kunders produktudvikling. Vi har været teknologiens stifindere siden 1941, og det er vores vision, at Danmark skal være det bedste sted at udføre højteknologisk produktudvikling.

Besøg DELTA’s corporate site

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!